Woning slopen: DINTELOORD

Geplaatst 09-2014 DINTELOORD –Woning slopen. De plannen liggen er al lang, maar nu was het eindelijk zover. Het laatste authentieke huis kon plaats gaan maken voor meerdere nieuwbouw woningen. Hiervoor moesten we deze dubbele woning slopen en garage aan de Burgemeester Popstraat. Wij zijn hiermee zorgvuldig aan de slag gegaan.

Het begin

Toen we begonnen met de woning slopen lagen de huizen al snel tegen de vlakte. Dit is natuurlijk erg voorzichtig gebeurd, om te zorgen dat er geen overlast of schokken voor de naburige woningen ontstonden. Bij het woning slopen is de woning van top tot teen ‘uitgekleed’. Tijdens het slopen van het gebouw staan we direct klaar om het afval te sorteren. Want als het afval vanaf de bron wordt gesorteerd, is dat natuurlijk het beste! Toen de laatste resten van het huis weg waren, is de fundering ook gesloopt en de riolering afgedopt zodat het terrein bouwklaar opgeleverd kon worden. Om de sloop samen te vatten hebben we enkele foto’s uit gelicht, welke een goede indruk geven van deze werkzaamheden!

Uw woning slopen

Wilt u meer informatie over uw woning slopen of een bijgebouw zoals een garage? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0167 522372 of info@vantilburggroep.nl .