Vloeistofdichte container huren

Wilt u een vloeistofdichte container huren? Dan bent u bij Van Tilburg aan het juiste adres

Naast onze rolcontainers, afzetcontainers, semi-ondergrondse en zee- of opslagcontainers, kunt u ook een vloeistofdichte container huren en ontwateringscontainers. Wanneer u een calamiteit heeft, staan wij 24/7 voor u klaar. U kunt ons altijd telefonisch (0167-522372) of via de mail (info@vantilburggroep.nl) bereiken voor vragen of meer informatie.

Wij hebben diverse soorten waterdichte containers (slibcontainers) en ontwateringscontainers. Onze containers worden gebruikt voor het vervoer of opslag van grond of van vloeibare afvalstoffen, deze containers zijn waterdicht. Zoals op onderstaande afbeeldingen is te zien, kunt u vier typen containers huren. Zoekt u een container die er niet tussen staat? Dan kunnen wij deze in overleg voor u bouwen. Wij bouwen al onze containers zelf. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ontwaterings containers

Onze ontwateringscontainers zijn vloeistofdichte containers welke u ook kunt afwateren. Deze hebben een speciaal rooster ingebouwd. Ga naar onze webshop voor meer informatie

Vloeistofdichte containers

Wij hebben vloeistofdichte containers van 6m3 tot 40 m3. Deze kunnen geleverd worden in heel Nederland en België, en indien gewenst kunnen wij een afdekzeil meeleveren. Door de hoogte van de containers is de inhoud, zoals verontreinigde grond of vervuilde grond, goed te inspecteren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Container op maat

Heeft u een vloeistofdichte container nodig welke aan specifieke eisen voldoet? Wij maken onze containers zelf, waardoor wij deze container ook aan uw wensen kunnen laten voldoen. Momenteel hebben wij standaard containers van 6m3 tot 40m3 op voorraad en containers van 40m3 tot 80m3 bouwen wij op aanvraag. Neem vrijblijvend contact met ons op.