Type Containers

We geven je hier een overzicht van onze bouwcontainers, opslagcontainers, vloeistofdichte containers en rolcontainers. Kom je er toch niet uit welke container je nodig hebt? Bel ons dan even!

Hulp nodig?

Momenteel gesloten

Bouwcontainers

Bouwcontainers kun je huren wanneer je een verbouwing hebt of een tijdelijke klus. Wij plaatsen de container op de dag waarop je deze wilt hebben, en als de container vol is kun je dit via de website aangeven. Dan halen we ‘m weer op.

Opslagcontainers

Opslagcontainers kun je huren als je tijdelijk een opslaglocatie nodig hebt voor meubels of bouwmaterialen. Wij plaatsen de container, je kunt deze voor een bepaalde tijd huren en wij halen de container leeg op.

Vloeistofdichte containers (zakelijk)

Vloeistofdichte containers zijn waterdichte containers die wij plaatsen voor het opvangen van slib, vloeistoffen of verontreinigde grond. Vraag een offerte aan en wij plaatsen de container indien nodig vandaag nog.

Rolcontainers (zakelijk)

Rolcontainers zijn geschikt voor bedrijfsafval. Wij plaatsen de container en legen deze met een vaste frequentie, afhankelijk van de hoeveelheid afval die je hebt. Je kunt deze frequentie indien mogelijk maandelijks aanpassen.