TELESCOOPKRAAN HUREN – DAKKAPEL PLAATSEN

Geplaatst 09-2015 DINTELOORD –  Wilt u een telescoopkraan huren? Het plaatsen van een dakkapel kan binnen enkele weken, maar kan ook binnen 1 dag. Dat is afhankelijk van het type dakkapel u wilt. Zo kunt u kiezen voor de traditioneel opgebouwde dakkapel, maar ook voor de ‘prefab’ dakkapel bestaande uit 1 deel. Bij een prefab dakkapel worden alle onderdelen van te voren gemaakt en in elkaar gezet. U kunt vervolgens een telescoopkraan huren, zodat het plaatsen zo gebeurd is!

Telescoopkraan huren Dinteloord

Hieronder hebben we enkele foto’s geplaatst van het plaatsen van een dakkapel in Dinteloord. De dakkapel zorgt voor extra lichtinval en extra ruimte op de bovenste verdieping, waardoor deze goed benut kan worden. De dakkapel wordt omhoog gehesen en op de juiste plek geplaatst met onze telescoopkraan. Daar kan de dakkapel verder gemonteerd worden. De telescoopkraan kan de dakkapel plaatsen aan de voorzijde, maar ook aan de achterzijde. U kunt voor elke situatie een telescoopkraan huren met de juiste reikwijdte. Door ons uitgebreid materieel (zie materieel), zijn wij ‘zelf-voorzienend’. Zo kunnen wij hoogwerkers en containers inzetten om het plaatsen van de dakkapel en afvoeren van de afvalmaterialen zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.

Dakkapel kiezen: Pre-fab of traditioneel

Bij het kiezen van het type dakkapel is het belangrijk om u goed te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Wanneer u kiest voor een pre-fab dakkapel kunnen wij de zorgen voor het gehele proces uit uw handen nemen. Wij zorgen voor de dakkapel in 1 stuk en plaatsen deze met onze telescoopkraan. Onze ervaren hijsmachinisten kunnen de dakkapel plaatsen op de door u gewenste locatie. Door middel van een camera op de giek hebben ze overal zicht en zorgen wij voor veiligheid. Wanneer u kiest voor de prefab dakkapel en u wilt onze telescoopkraan huren, kunt u contact opnemen via onze mail info@vantilburggroep.nl of telefonisch (0167 522372). Kijk op onze contactpagina voor meer informatie over een telescoopkraan huren.