Strand van ophoogzand

Sinds oktober 2021 hebben wij onze grondstoffenhandel met o.a. ophoogzand, drainzand en zwarte grond vergroot. Dit is ook bij de West-Brabantse evenementen niet onopgemerkt gebleven. Wij zijn dit jaar met een strand van ophoogzand de trotse sponsor van het Beachvolleybal toernooi in Steenbergen en in Dinteloord bij de Buitelstee.

beachvolleybal-steenbergen-9-scaled (1)

Strand

Een strand van ophoogzand maken. Het lijkt simpel, en misschien is dat het ook… áls je de juiste materialen hebt. Wij leveren het zand in een trailer zodat grote hoeveelheden (22m³) tegelijk gelost kunnen worden. Na het lossen van het zand verdeeld de shovel het ophoogzand over het terrein. Binnen een uur ligt alles mooi vlak en is het klaar om beachvolleybal te spelen!

Na enkele dagen halen we het zand weer op met de shovel en trailer. De laatste restjes zand moeten opgeveegd worden. Het is wat werk, maar dan heb je ook wat!

Geschikt zand

Je kunt niet elke zandsoort gebruiken om een ‘strand’ van te maken. Het ophoogzand is voor een strand het meest geschikt. Dit plakt niet, en laat voldoende water door mocht het onverhoopt regenen.

De komende dagen houdt hij gelukkig prachtig weer, dus wij wensen iedereen die meedoet aan het beachvolleybal toernooi ontzettend veel succes en plezier!