Sloop woning: STAMPERSGAT

Geplaatst 11-2014 STAMPERSGAT – sloop woning. De afgelopen jaren is er rondom Dinteloord veel veranderd. De A4 is doorgetrokken en een nieuw industrieterrein is opgetrokken: AFC Nieuw Prinsenland. Hiervoor hebben de huizen en gebouwen in de directe omgeving plaats gemaakt. De woning aan de Eerste Kruisweg 4 te Dinteloord (Stampersgat) is het laatste huis wat verkocht is. Voor de nieuwe bestemming moest dit pand uiteraard gesloopt worden.

Risico’s sloop woning

Omdat het een pand is wat niet in de directe omgeving staat van andere panden, zijn er minder risico’s op overlast of schade op aangrenzende gebouwen. Dit neemt niet weg dat elke sloop met de juiste nauwkeurigheid moet gebeuren! Wij hebben de sloop van de Eerste Kruisweg voor een groot deel met onze kranen gesloopt. Op de eerste foto zie je hoe een van de kranen werd aangevoerd met onze dieplader en trekker. Op de andere foto’s kun je een indruk krijgen van de sloop.

Heeft u een woning die u wilt laten slopen of heeft u een bijgebouw dat u wilt laten slopen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0167 522372 of info@vantilburggroep.nl.