PUINCONTAINER HUREN | GOEDKOOP HUREN

Puincontainer huren

Wil je een puincontainer huren? Bestel snel en goedkoop een container in onze webshop

Bekijk de tarieven

Snel geleverd

Heeft u een huis gekocht of wilt u uw huis flink verbouwen? Dan heeft u vaak een puincontainer nodig. Wij leveren snel en goedkoop puincontainers in uw regio.

Container huren

PUINCONTAINER HUREN | GOEDKOOP HUREN
WILT U EEN PUINCONTAINER HUREN? DAN BENT U BIJ VAN TILBURG AAN HET JUISTE ADRES.

Puincontainer huren
Als je aan het verbouwen bent kan het verstandig zijn om een puincontainer te huren. Een puincontainer is namelijk een van de goedkoopste containers. Al het puinafval kunnen we recyclen tot puingranulaat, wat hergebruikt kan worden voor de wegenbouw.

Levering
Wil je vandaag een puincontainer huren? Dat kan! Als je voor 12.00 uur een puincontainer bestelt, leveren we deze vandaag nog (tegen een kleine meerprijs). Wil je de container morgen? Dan kan dat zonder meerkosten. Wij leveren een puincontainer ook regelmatig in combinatie met grondstoffen. Als je bijvoorbeeld een fundering uitgraaft, kun je dit daarna opvullen met zand, zwarte grond of puingranulaat.

Langer huren
Wij halen de puincontainer op zodra je ons een seintje geeft. Vul het ophaalformulier pas in als de container vol zit, dat voorkomt dat de container onverhoopt te vroeg op gehaald wordt. Wil je de container langer dan 4 weken huren? Dat is mogelijk tegen een kleine huur vergoeding per week. Wil je weten wat het tarief is om een puincontainer langer te huren? Neem vrijblijvend contact op.

Flexibel
Ben je aan het verbouwen en zit je puincontainer al snel vol? Huur dan een nieuwe. Je kunt een nieuwe puincontainer huren door een nieuwe container te bestellen via de webshop en bij de opmerkingen te vermelden dat het om een wissel gaat. Wij nemen de volle puincontainer dan gelijk mee bij het plaatsen van de nieuwe. Kijk bij wisselen puincontainer voor meer informatie.