OPSLAGCONTAINER HUREN | GOEDKOOP HUREN

Opslagcontainer huren

Wil je een opslagcontainer huren? Bestel snel en goedkoop een opslagcontainer in onze webshop

Bekijk de tarieven

Snel geleverd

Zoek je een tijdelijke opslag voor je meubels of bouwmaterialen? Huur een opslagcontainer vanaf 1 week.

20 ft opslagcontainer

OPSLAGCONTAINER HUREN | GOEDKOOP HUREN
WILT U EEN OPSLAGCONTAINER HUREN? DAN BENT U BIJ VAN TILBURG AAN HET JUISTE ADRES.

Goedkope opslagcontainer huren
Zoek je een tijdelijke opslag voor je bouw materiaal of meubels? Dan kun je gebruik maken van een opslag container. Wij verhuren opslagcontainers vanaf 1 week en kunnen deze morgen al leveren. Wij leveren in West-Brabant in plaatsen als Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Fijnaart, Steenbergen en Heerle. Maar ook in Numansdorp, Strijen en andere plaatsen in de Hoeksche waard. Wil je weten of we een container in jouw plaats leveren? Neem bij twijfel contact met ons op of stuur een mail naar info@vantilburggroep.nl 

Opslagcontainer huren
Huur een 20ft opslagcontainer vanaf 1 week (incl. transportkosten). Containers zijn wind- en (regen)waterdicht. De opslagcontainer is ideaal voor opslaan van inboedel en materiaal tijdens verbouwingen. Het opslaan van meubels in de container is ten alle tijden voor eigen risico.

 

Lange termijn huren
Het is mogelijk om een opslagcontainer te huren voor de lange termijn. Als je er een slot bij wilt huren is dat mogelijk tegen een meerprijs. Je kunt ook een eigen slot op de opslagcontainer doen, zodat je spullen veilig opgeslagen zijn. Wanneer je meerdere opslagcontainers wilt bestellen, moet je voor elke container een aparte bestelling doen. Wil je de container langer dan 10 weken huren? Bestel de container voor 10 weken en vermeld in de opmerkingen dat je de container langer wilt huren.

Afmetingen

Wil je weten wat de afmetingen zijn van een opslagcontainer of de inhoud van een 20ft zeecontainer? Ga dan naar de webshop, de afmetingen staan bij elk product vermeld. Met de afmetingen kun je kijken of de container past op de plaats die je in gedachten hebt. Dan weet je namelijk of bijvoorbeeld een 40ft opslagcontainer verplaatst kan worden naar jouw locatie.

>> GA NAAR OPSLAGCONTAINER SHOP