06 - 1925 9913

Losgestort ophoogzand kopen?

 

Wilt u ophoogzand kopen? Wij bieden verschillende grondstoffen aan.

Wij leveren ophoogzand aan bedrijven, maar ook aan particulieren. Ophoogzand is ongezeefd zand en is een andere naam voor stopzand of vulzand. Dit type zand is goedkoper omdat er weinig eisen worden gesteld aan de voor vorm en de korrelgrootte. Heeft u zand nodig voor metselmortel kijk dan naar ons metselzand.

Toepassingen
Ophoogzand kan gebruikt worden voor het ophogen van uw tuin of het aanvullen van een kuil of oppervlakte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het dichten van een vijver. Het is hiervoor uitstekend geschikt, omdat het zand een groot dragend vermogen heeft. Hierdoor worden eventuele verzakkingen voorkomen.

Levering
Wij leveren het zand op een door u gekozen datum en dagdeel. Het zand wordt losgestort geleverd doordat wij het als bulk transporteren met onze containers. Wanneer u het ophoogzand bestelt en daarna een container nodig heeft voor uw afval, kunnen wij dit combineren. Wij plaatsen de container gevuld met zand en wanneer u het zand uit deze container heeft gehaald kunt u direct daarna vullen met het afval. Wij halen de container op wanneer deze weer vol is. Wel zo makkelijk en milieuvriendelijk!

 

Al onze grondstoffen: