ONDERGRONDSE CONTAINERS: EEN NETTE AFVALOPLOSSING

Geplaatst 08-2015
THOLEN – Ondergrondse containers:  Duurzaamheid, recycling en hergebruik. De laatste jaren is het duurzaam omgaan met afval steeds belangrijker geworden en wordt afval steeds beter gesorteerd om het recyclen te kunnen verbeteren. Iets wat perfect aansluit bij deze ontwikkelingen is een nettere oplossing voor het afval. Want afval is niet langer een weggestopte zaak, hergebruik en recycling mag gezien worden!

Afval scheiden

Steeds meer campings en jachthavens spelen hierop in door het inzetten en laten plaatsen van ondergrondse containers. Deze containers zorgen voor een net opgeruimd beeld op uw eigen terrein, wat het imago alleen maar ten goede komt. Door de verschillende bakken naast elkaar te presenteren, is het steeds gemakkelijker om het afval te scheiden. Dit is een trend die steeds belangrijker wordt in een wereld waarin duurzaamheid voorop staat. We proberen zo min mogelijk afval écht weg te gooien, maar steeds meer te recyclen!

Het plaatsen van ondergrondse containers

Onlangs is WSV de Kogge (Tholen) overgestapt op onze ondergrondse containers. Hieronder kun je een aantal foto’s vinden van het plaatsen en het legen van deze  containers. Na het graven van de put voor de ondergrondse containers worden ze waterpas geplaatst. Het aantrillen van de grond zorgt ervoor dat de bestrating mooi vlak gelegd kan worden en de ondergrondse containers er jaren lang netjes bij liggen. Op de foto’s zie je twee “binnen-mechanismen”. Ten eerste de binnenzak voor het papier en restafval, en ten tweede de binnen bak. Deze binnenbak is extra stevig voor het glasafval, en kan niet scheuren door scherven.

De containers zijn op maat te maken en qua kleur en stijl volledig aan te passen op uw wensen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies wat in uw situatie de beste oplossing is? Bel ons op 0167 522372 of mail ons via info@vantilburggroep.nl. Wij helpen u graag verder!