Laad en loswal grondstoffen

Laad en loswal voor goedkope levering grondstoffen

Wij zijn ontzettend trots om aan te kondigen dat wij per 1 oktober 2021 een nieuw terrein hebben aangekocht met een laad- en loswal aan de Markweg Zuid 5, Heijningen. Op deze locatie staat een bedrijfsloods voor het stallen en onderhouden van boten (www.vantilburgbotenstalling.nl) en aan de walkant is een laad en loswal voor zand, grind en andere grondstoffen.

Grondstoffen

Wij verkopen al jaren grondstoffen, echter in een kleine vorm. Wij hadden namelijk een kleine opslagcapaciteit en beschikten daarom alleen over zand en zwarte grond. Door onze laad en loswal hebben we de beschikking over hele grote hoeveelheden zand, maar ook over metselzand, drainzand, zwarte grond en grind. Het zand wordt bij ons geleverd met vrachtschepen. Door de grote hoeveelheden kunnen we de bulkvoordelen behalen en lagere tarieven hanteren. Dit zonder te besparen op onze service!

Sinds we beschikken over dit grote terrein met opslagmogelijkheden, hebben we ook een groter aanbod aan grondstoffen. We hebben nu ook drainzand en metselzand op voorraad. Dit zorgt ervoor dat we altijd de volgende werkdag kunnen leveren!

Terrein

Hieronder kun je een mooi overzicht vinden van het terrein aan de Markweg Zuid 5, Heijningen. Je kunt aan de linkerkant de loods zien voor de botenstalling. Links achter de loods is het opslagterrein voor de buitenstalling van de boten (www.vantilburgbotenstalling.nl) en rechts achter zijn de verschillende vakken voor grondstoffen te zien. De grondstoffen zijn gescheiden door legioblokken. Deze blokken zijn gemakkelijk in gebruik, omdat ze flexibel zijn. Als we meer ophoogzand hebben kunnen we de tussenwand verplaatsen, zodat de grootte van het vak past bij de voorraad van dat moment.

Wil je grondstoffen bestellen? Kijk dan op onze webshop voor grondstoffen!