Kraanwagen

Met trots laten we onze nieuwste aanwinst zien van ons wagenpark. Dit is DAF een hijskraan of telescoopkraan die is gebouwd op het onderstel van een vrachtwagen. Het voordeel van een kraanwagen is dat het erg makkelijk in gebruik is. Door een uitschuifbare giek schuift de onze kraan zich uit tot acht keer zijn lengte en kan het objecten tillen tot 80 ton. Het gebruik van onze kraanwagen is breed, daarom lichten we graag een paar leuke onderwerpen uit!

Dakkapellen

Wanneer een dakkapel prefab wordt gemaakt kan het in z’n geheel op het dak geplaatst worden met een kraanwagen. Het voordeel van het bouwen van een dakkapel op de grond is dat al het materiaal en machines binnen handbereik zijn. Wanneer je een dakkapel traditioneel opbouwt op het dak, moeten alle materialen naar boven getild worden. Dit kost meer tijd en daarom wordt er tegenwoordig steeds meer gekozen voor prefab dakkapellen. Wanneer je een dakkapel hebt op een moeilijk bereikbare plaats, dan kunnen we tevens onze telescoopkraan inzetten.

Specificaties

Onze kraanwagen is een 80 ton/meter kraan. Dat wil zeggen dat deze kraan een gewicht van 80 ton kan tillen op een afstand van 1 meter naast de giek. Wanneer je verder weg tilt van het draaipunt neemt de maximale last af. Welk gewicht de kraanwagen op welke afstand kan hijsen staat weergegeven in een draaitabel.

Wil je meer informatie over onze kraanwagen of vrijblijvend een offerte? Mail naar info@vantilburggroep.nl of bel naar 0167-522372. Wij helpen je graag verder!