De nieuwe website is live

22 februari 2021

We leveren vaak containers voor een verbouwing, maar nu hebben we onze website zelf flink verbouwd! Op dit moment kijk je naar onze nieuwe website. We hebben deze op verschillende plekken vernieuwd en verbeterd, zonder onze service en functionaliteiten van de oude website/webshop te verliezen. We geven je hieronder graag aan wat op de nieuwe website mogelijk is en waarom we hebben gekozen voor een nieuwe website.

Waarom een nieuwe website?
Tijdens onze eerste gesprekken met Lyfter gaven we aan dat we extra functionaliteiten wilden toevoegen aan onze webshop, zodat onze webshop up-to-date kon blijven. Om deze extra functionaliteiten toe te voegen, maar wel de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Welke extra functionaliteiten er op onze nieuwe webshop zijn toegevoegd leggen we je graag uit. Maar voor we verder gaan, zie je de verschillen tussen de oude en nieuwe rolcontainer webshop?

rolcontainer webshop

Aanbevolen producten
Wij kregen vaak de vraag of er bij het bestellen van een container zand, rijplaten of stortkokers geleverd konden worden. Doordat wij aan elke container passende aanbevolen producten hebben gekoppeld, kom je deze tegen wanneer je een container in je winkelmand plaatst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zand of puingranulaat wat we losgestort kunnen leveren, maar natuurlijk ook in de container die je zojuist hebt besteld. Wel zo efficiënt.

Moderne uitstraling
We willen de functionaliteiten niet alleen up-to-date houden, we willen ook dat onze uitstraling met de tijd mee gaat. Daarom hebben we de huisstijl een ‘upgrade’ gegeven. Zo is het logo duidelijker aanwezig, zodat er meer herkenbaarheid is. Daarnaast hebben we het kleurgebruik eenvoudig en duidelijk gehouden, omdat rood en groen onze huisstijl kleuren zijn wat zorgt voor herkenbaarheid.

Contact
Bestellingen kun je gemakkelijk doen via onze webshop, maar we merken dat er soms vragen zijn tijdens het bestelproces. Daarom hebben we de contactinformatie nog beter in beeld gebracht, zodat je ons altijd kunt bereiken via telefoon of whatsapp. Onze ‘helpdesk-medewerker’ lijkt misschien wat jong, maar dat is een klein grapje omdat we een écht familiebedrijf zijn. Dit is namelijk een oude foto van Nicole van Tilburg, waaraan je kunt zien dat ze al vroeg bij het bedrijf betrokken was.

Webshop
Om jullie een duidelijk overzicht te geven van alle tarieven en containers hebben we de webshop landingspagina vernieuwd. Dat wil zeggen, de pagina waarop je binnenkomt als je op ‘webshop’ klikt. De nieuwe webshop landingspagina geeft in 1 op oogopslag een overzicht van de verschillende producten, terwijl je bij de oude webshop hiervoor naar beneden moest scrollen.

webshop

Puntje op de i

Omdat de vernieuwde website pas live staat, kan het gebeuren dat er nog wat foutjes op de website staan. Geef dit gerust aan, zodat we dit kunnen oplossen. Mocht je nog iets missen of je ziet iets graag anders, dan horen wij het ook graag. Wij zien benieuwd naar jullie mening.

P.S. om onze nieuwe website te vieren ontvang je t/m 31-03-2021 € 5,00 korting op je bestelling met de kortingscode NIEUWESHOP21