06 - 1925 9913

Rolcontainer huren bij Van Tilburg | goedkoop huren

Wilt u een rolcontainer huren voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u een nieuw bedrijf gestart of bent u op zoek naar een nieuwe leverancier voor uw rolcontainers? Dan helpen wij u graag verder. U kunt via onze rolcontainerwebshop eenvoudig de container kiezen welke bij uw bedrijf past.

Rolcontainer huren voor uw bedrijf?

Bent u een nieuw bedrijf gestart in Bergen op Zoom? Dan willen wij u graag feliciteren met deze mooie uitdaging! Wij begrijpen dat u zich graag wil focussen op uw bedrijf, daarom nemen wij de zorgen voor de verwerking van uw afval graag op ons. Ook als u al langer in Bergen op Zoom gevestigd bent willen wij u graag helpen. Bestel eenvoudig via onze rolcontainer webshop de juiste contaner en ledigingsfrequentie. Wij plaatsen de container op de door u gekozen datum. De ledigingsfrequentie kunt u maandelijks aanpassen en u zit nergens aan vast. Onze online rolcontainer abonnement is maandelijks opzegbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Wilt u een extra lediging voor uw rolcontainer?

De ene keer heeft u meer afval dan de andere keer. U kunt de ledigingsfrequentie van uw rolcontainer per seizoen wijzigen, maar als u onverwacht extra afval heeft kunt u altijd een extra lediging aanvragen in Bergen op Zoom. Als u minimaal 1 werkdag vooraf laat weten dat u graag een extra lediging wilt, zorgen wij dat uw rolcontainer ingepland wordt in de route van onze chauffeur. Stuur ons een mailtje of bel ons op 0167 522372.

Rolcontainer voor vertrouwelijk papier

Via onze online webshop kunt u een rolcontainer huren voor groenafval, glasafval, papier en restafval. Wanneer u vertrouwelijk papier wilt afvoeren, maken wij graag een offerte op maat. Of u eenmalig een rolcontainer wilt huren voor vertrouwelijk papier of met een vaste ledigingsfrequentie, wij kunnen zorgen voor de juiste oplossing. Ook voor grotere hoeveelheden bieden wij oplossingen voor archiefpapier, zoals een 10m³ containerhuisje dat is af te sluiten met een hangslot.

Direct een container bestellen?

BEKIJK ONZE WEBSHOP VOOR DE VELE MOGENLIJKHEDEN!