06 - 1925 9913

Rolcontainer huren Steenbergen | goedkoop huren

 

Wilt u een rolcontainer waarmee u de verschillende afvalstromen van uw bedrijf gemakkelijk af kunt voeren? Bestel online!

Wij bieden u verschillende maten rolcontainers in Steenbergen voor verschillende afvalstromen. U kunt rolcontainers bestellen voor bedrijfsafval, glasafval, groenafval en papierafval. De tarieven voor onze rolcontainers zijn all-in. Dat wil zeggen inclusief transportkosten, verwerkingskosten, milieutoeslag en huur van de container. Onze abonnementen zijn per maand aan te passen en maandelijks opzegbaar.


Bent u een startende of kleine ondernemer? Dan kunnen wij u helpen met een 240 liter rolcontainer of kliko. U kunt al een 240 liter rolcontainer nemen met een ledigingsfrequentie vanaf 1 x per maand. Onze rolcontainers leveren wij aan verschillende soorten ondernemingen zoals scholen, kantoren, horeca zaken en argrarische bedrijven Wilt u persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Voor een klein tot middelgroot bedrijf is de 500 liter een populaire container. U heeft ook de mogelijkheid om een combinatie van containers te kiezen, zodat u voor elke afvalstroom de juiste maat container heeft. De ledigingsfrequentie kunt u op elk moment aanpassen, zodat deze altijd aansluit bij uw afvalhoeveelheid.


Heeft u een middel tot groot bedrijf dan kunt u het beste kiezen voor een 1100 liter container. Als u twijfelt kunt u op onze webshop een overzicht vinden van de verschillende containers. Wij adviseren om bij twijfel een iets grotere container te nemen met een lagere ledigingsfrequentie. Wanneer u bedrijfsactiviteiten toenemen, en daarmee de afvalhoeveelheid, kunt u de ledigingsfrequentie namelijk direct verhogen.

 

 

Direct een rolcontainer bestellen?

BEKIJK ONZE WEBSHOP VOOR DE VELE MOGENLIJKHEDEN!