06 - 1925 9913

Container huren Roosendaal | goedkoop huren

 

Wilt u een container huren in Roosendaal? Dan bent u bij Van Tilburg aan het juiste adres.

Heeft u een huis gekocht in Roosendaal of wilt u uw huis flink verbouwen? Dan heeft u vaak een afvalcontainer nodig. Wij leveren snel en goedkoop afvalcontainers in Roosendaal. Onder andere voor bouw en sloopafval, puin, groen, houtafval en dakleer bent u bij ons aan het juiste adres. De prijzen van de containers zijn afhankelijk van het soort afval, omdat de ene afvalsoort beter te recyclen of duurzamer is dan de andere. Kies hieronder daarom het afval wat u heeft, zodat u daarna eenvoudig de juiste container kunt huren. Twijfelt u welk afval u heeft? Kijk dan eerst op onze veelgestelde vragen pagina voor de uitleg van elke soort afval. U kunt daarna via het menu gemakkelijk terugkeren naar de webshop.

Materieel huren in Roosendaal?

Wilt u uw tuin uitgraven of verbouwen in Roosendaal? Dan helpen wij u hier graag bij. Wij hebben namelijk niet alleen containers, maar ook diverse graafmachines, kranen, rijplaten, hoogwerkers en trilwalsen die u kunnen helpen bij de verbouwing van uw huis of tuin. Zo kunnen we uw tuin uitgraven en gelijkmaken of u kunt ons materieel huren. Kijk op onze materieel pagina voor de machines waarmee we u kunnen helpen. Wilt u persoonlijk advies? Dan helpen wij u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.


Opslag containers huren Roosendaal

Bent u op zoek naar een tijdelijke opslag voor uw spullen? Wij hebben daarvoor de perfecte oplossing. U kunt een opslagcontainer van 10 of 20ft namelijk al huren vanaf 1 week. Met deze containers kunt u uw spullen voor een tijdelijke periode droog opbergen. U kunt de container via onze webshop bestellen, waardoor u deze de volgende dag voor uw huis kunt hebben. Als u de container voor een langere periode wilt huren, dan bieden wij u graag een op maat gemaakte offerte.


Van Tilburg in regio Roosendaal

Van Tilburg Afvalverwerking is een familiebedrijf dat het afval van bedrijven en particulieren sinds 1940 inzamelt. Door onze jaren lange ervaring zijn we erg flexibel en kunnen we de containers zeer snel leveren in Roosendaal. Wij garanderen dan ook dat we de container de volgende werkdag komen plaatsen, wanneer u de container vandaag bestelt. Bovendien hebben we zeer voordelige tarieven, omdat we bij u in de regio gevestigd zijn. Wij leveren onze containers al vanaf €89,00 all-in. Heeft u de container vandaag al nodig? Dit is vaak ook mogelijk. Neem dan wel even telefonisch contact met ons op, om te kijken wat we voor u kunnen regelen!


 

Direct een container bestellen?

BEKIJK ONZE WEBSHOP VOOR DE VELE MOGENLIJKHEDEN!