Container huren Hooge Zwaluwe | goedkoop huren

De goedkoopste puincontainers in de regio

Hulp nodig?

 

Bereikbaar tot 17:30

Wilt u een container huren in Hooge Zwaluwe? Dan bent u bij Van Tilburg aan het juiste adres.

Als u aan het verbouwen of klussen bent, komt hier vaak veel afval bij vrij. Dit kan bouw en sloopafval, groen, hout, dakleer, grond of puin zijn.Hiervoor kunt u verschillende containers huren. De prijzen van de containers zijn afhankelijk van het soort afval, omdat de ene afvalsoort beter te recyclen of milieuvriendelijker is dan de andere. Kies hieronder daarom het afval wat u heeft, zodat u daarna eenvoudig de juiste container kunt huren. Twijfelt u welk afval u heeft?Kijk dan eerst op onze veelgestelde vragen pagina voor de uitleg van elke soort afval. U kunt daarna via het menu gemakkelijk terugkeren naar de webshop. In onze webshop kunt u veilig met Ideal betalen en bieden we de garantie: “Vandaag besteld is morgen geleverd”.

10m3 portaal container bestellen

 

Materieel huren?

Naast containers verhuren wij van Van Tilburg ook verschillende machines en hulpmiddelen. U kunt bij ons onder andere terecht voor hoogwerkers, rijplaten, kranen van 500 kg tot 300 ton, trilwalsen of laadschoppen. Om een beeld te krijgen van de machines die we verhuren kunt u kijken op onze materieel pagina. Heeft u interesse in het huren van een van onze machines? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0167 522372 of via info@vantilburggroep.nl.

 

Opslag containers

Bent u op zoek naar een tijdelijke opslag voor uw spullen? Wij hebben daarvoor de perfecte oplossing. U kunt een opslagcontainer van 10 of 20ft namelijk al huren vanaf 1 week. Met deze containers kunt u uw spullen voor een tijdelijke periode droog opbergen. U kunt de container via onze webshop bestellen, waardoor u deze de volgende dag voor uw huis kunt hebben. Als u de container voor een langere periode wilt huren, dan bieden wij u graag een op maat gemaakte offerte.

 

Rolcontainers in Hooge Zwaluwe

Rolcontainers zijn een nette oplossing voor al uw bedrijfsafval. Zo bieden wij rolcontainers vanaf 240 liter aan voor algemeen bedrijfsafval, groen, glas, papier of vertrouwelijk papier. De ledigingsfrequentie van deze containers kunt u aan passen op uw behoefte, waardoor u nooit te veel betaalt. Als u vrijblijvend advies wil voor uw bedrijfsafval, dan maken wij graag een afspraak. We bieden u dan vrijblijvend een ‘afvalscan’, waardoor u direct weet wat voor u de voordeligste oplossing is!