06 - 1925 9913

Container huren Etten-Leur | goedkoop huren

 

Wilt u een container huren in Etten-Leur? Dan bent u bij Van Tilburg aan het juiste adres.

Bent u flink bezig in de tuin of bent u lekker aan het klussen in Etten-Leur? Dan kunt u vast en zeker een goede puincontainer gebruiken. Wij hebben verschillende containers in diverse soorten en maten. Zo plaatsen wij in Etten-Leur een containers voor bouw en sloopafval, groenafval, puin, houtafval, grond of dakleer vanaf 2,5m3. Deze containers kunnen wij zeer goedkoop aanbieden, al vanaf € 115,- all-in. Kies hieronder het afval wat u heeft, en bestel daarna de juiste container grootte. Weet u niet zeker welk afval u heeft? Dan kunt u op onze veelgestelde vragen pagina kijken voor de uitleg van elk type afval. Bovenaan bij het menu kunt u eenvoudig terugkeren naar onze webshop.

Tuin verbouwen? Bekijk onze machines

Bent u op zoek naar iemand die uw tuin kan uitgraven of gelijkmaken? Dan bent u bij Van Tilburg aan het juiste adres. In Etten-Leur plaatsen wij namelijk niet alleen containers, maar verhuren ook divers materieel al dan niet met chauffeur. Zo verhuren kranen, laadschoppen, rijplaten, hoogwerkers en trilwalsen die u kunnen helpen bij de verbouwing van uw huis of tuin. Bekijk hier de mogelijkheden voor het huren van materieel. Heeft u daarna nog vragen of wil u advies voor uw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Opslag containers huren Etten-Leur

Heeft u een grote partij goederen die u tijdelijk wilt opslaan of zit u midden in een verhuizing? Een opslagcontainer biedt dan een uitkomst! Met onze opslagcontainer is uw ruimteprobleem in 1 keer opgelost! Onze 10 en 20ft opslag containers kunt u al huren vanaf 1 week. Via onze Webshop kunt u deze container eenvoudig bestellen, zodat deze container de volgende werkdag al bij u in Etten-Leur kan staan! Zoekt u een opslagcontainer voor een langere periode? Wij bieden u hiervoor graag een offerte op maat. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.


Van Tilburg in regio Etten-Leur

Wanneer u een container nodig heeft, is het natuurlijk wel zo makkelijk als de container zo snel mogelijk geleverd wordt. Wij hebben met Van Tilburg Afvalverwerking al sinds 1940 ervaring in het leveren van containers, en kunnen in regio Etten-Leur de container dan ook altijd de volgende werkdag leveren. Zelfs op zaterdag kunnen wij uw container leveren, tegen een kleine vergoeding. Heeft u de container vandaag al nodig? Bel ons dan even om te informeren naar de mogelijkheden. Als we in uw buurt zitten, kunnen we dit vaak nog regelen voor u!


 

Direct een container bestellen?

BEKIJK ONZE WEBSHOP VOOR DE VELE MOGENLIJKHEDEN!