06 - 1925 9913

Container huren Bergen op zoom | goedkoop huren

 

Wilt u een container huren in Bergen op Zoom? Dan bent u bij Van Tilburg aan het juiste adres.

Heeft u verbouwplannen of bent u aan het klussen in uw tuin in de buurt van Bergen op zoom? Vaak komt hier veel afval bij vrij, waar u zonder veel moeite snel vanaf wilt. Maar nog belangrijker: u wilt een goedkope container! Dan zit u bij Van Tilburg Afvalverwerking goed. Bij ons kunt u voordelig een container huren vanaf € 139,- all-in. In een aantal eenvoudige stappen bestelt u uw container. Bepaal eerst het afval wat u heeft, en kies daarna voor de juiste containergrootte. Weet u niet zeker welke soort afval u heeft? Kijk dan op onze veelgestelde vragen pagina. Via het menu kunt u eenvoudig terug keren naar onze webshop.

Materieel huren in Bergen op Zoom?

Heeft u pas een huis gekocht in Bergen op Zoom? Dan willen wij u graag feliciteren met deze prachtige aankoop! U kunt een container huren of gebruik maken van een van de machines uit ons wagenpark. Wij hebben namelijk niet alleen containers, maar ook diverse graafmachines en trilwalsen die u kunnen helpen bij de verbouwing van uw huis of tuin. We kunnen bijvoorbeeld uw tuin uitgraven en gelijkmaken. Kijk op onze materieelpagina om een indruk te krijgen van ons materieel. Wij verhuren ons materieel inclusief machinist, waardoor het geen probleem is als u geen ervaring heeft met grondwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Opslag containers huren Bergen op Zoom

Als u op zoek bent naar een tijdelijke opslag voor uw goederen, biedt een opslagcontainer vaak de uitkomst! Hierbij kunt u een grote partij goeden veilig opslaan of kunt u uw spullen netjes plaatsen tijdens een verhuizing. Wij kunnen bij u in Bergen op Zoom een 10 of 20ft opslagcontainer plaatsen, welke u eenvoudig via onze webshop kunt bestellen. Deze containers kunt u al huren vanaf één week. Heeft u de container vandaag besteld, dan kunnen we deze morgen al plaatsen bij u in Bergen op Zoom! Wanneer u de container voor een langere periode nodig heeft, bieden wij u graag een speciaal tarief. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Van Tilburg in regio Bergen op Zoom

Van Tilburg Afvalverwerking is een familiebedrijf met een vestiging in Dinteloord en in Bergen op Zoom. Daarom kunt u zeer snel een container huren in bergen op zoom en garanderen we dat uw container de volgende werkdag geleverd wordt. Als u de container vandaag nog nodig heeft, is dit ook vaak mogelijk. Bel ons dan even om te informeren naar de mogelijkheden. Dan kunnen we kijken wat we kunnen regelen voor u! Container huren Bergen op Zoom

 

 

Direct een container bestellen?

BEKIJK ONZE WEBSHOP VOOR DE VELE MOGENLIJKHEDEN!